ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόεδρος Ιράν: «Φιλάμε τα χέρια της Χαμάς για την αντίστασή της εναντίον του Ισραήλ»

Κάλεσε επίσης τις ισλαμικές χώρες να επιβάλουν κυρώσεις στο πετρέλαιο και σε άλλα προϊόντα στο Ισραήλ

Πρόεδρος Ιράν: «Φιλάμε τα χέρια της Χαμάς για την αντίστασή της εναντίον του Ισραήλ»

Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί χαιρέτισε την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς για τον πόλεμό εναντίον του Ισραήλ, και κάλεσε τις ισλαμικές χώρες να επιβάλουν κυρώσεις στο Ισραήλ.

“Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από την αντίσταση στο Ισραήλ, φιλάμε τα χέρια της Χαμάς για την αντίστασή της εναντίον του Ισραήλ”, είπε ο Ραϊσί απευθυνόμενος στην κοινή σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ιρανός πρόεδρος κάλεσε επίσης τις ισλαμικές χώρες να επιβάλουν κυρώσεις στο πετρέλαιο και σε άλλα προϊόντα στο Ισραήλ.

Στη δική του ομιλία ο εμίρης του Κατάρ σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι δήλωσε πως η χώρα του καταβάλλει προσπάθειες διαμεσολάβησης προκειμένου να εξασφαλίσει την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα και πως ελπίζει ότι θα επιτευχθεί σύντομα ανθρωπιστική εκεχειρία στη Λωρίδα.

“Η διεθνής κοινότητα απέτυχε να αναλάβει τις νομικές και ηθικές υποχρεώσεις της”, δήλωσε ο σεΐχης Ταμίμ στην κοινή σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στο Ριάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Για πόσο η διεθνής κοινότητα θα συμπεριφέρεται στο Ισραήλ σαν να είναι υπεράνω των διεθνών νόμων” πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.