ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Το Ισραήλ πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας»

Τα σχόλιά του έρχονται ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Το Ισραήλ πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας»

 Σε τηλεφωνική συνομιλία του με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επανέλαβε την άποψη ότι το Ισραήλ πρέπει να δικαστεί σε διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε στη Γάζα.

«Το Ισραήλ συνεχίζει να καταπατά ξεδιάντροπα το διεθνές δίκαιο, τους νόμους του πολέμου και το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο κοιτώντας στα μάτια της διεθνούς κοινότητας», ανέφερε το γραφείο του.

Τα σχόλιά του έρχονται ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ,  όπου θα συζητηθεί ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα τις οκτώ εβδομάδες από τις επιθέσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.