Αντίο Γιώργο. Κράτησες τους δαίμονες και μας έδωσες μόνο χαρές...

«Ρευστή» η κατάσταση στο μέτωπο της Λίμαν

Και θα παραμείνει έτσι μέχρι να καταληφθούν Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ

«Ρευστή» η κατάσταση στο μέτωπο της Λίμαν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο τωρινός χάρτης των πολεμικών επιχειρήσεων στην περιοχή της Λίμαν δείχνει να μην υφίσταται κλασική γραμμή μετώπου με χαρακώματα και οχυρώσεις, καθώς το ανάγλυφο του εδάφους (δάση, λιβάδια, βάλτοι) δεν το επιτρέπει.

Η κατάσταση πιθανότατα δεν θα αλλάξει ούτε στο άμεσο μέλλον, δεδομένου ότι οι αντίπαλες στρατιωτικές διοικήσεις είναι απασχολημένες με τις προετοιμασίες για τη μάχη (επίθεση/άμυνα του Κραματόρσκ και του Σλοβιάνσκ).

Στα ερείπια της Λίμαν φαίνεται να διεξάγονται μάχες θέσεων για μεμονωμένα κτίρια.

Η εξέλιξη του μετώπου από εδώ και στο εξής εξαρτάται πιθανότατα από την πορεία των ρωσικών επιθέσεων εναντίον των τελευταίων πόλεων του ουκρανικού Ντονμπάς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.