ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ρωσική επέλαση στο Ντονμπάς: Έσπασε η ουκρανική άμυνα στην Avdiivka – Προχωρούν προς την πόλη οι Ρώσοι

Η ουκρανική άμυνα έσπασε μετά από εβδομάδες σφυροκοπήματος από το ρωσικό πυροβολικό

Ρωσική επέλαση στο Ντονμπάς: Έσπασε η ουκρανική άμυνα στην Avdiivka – Προχωρούν προς την πόλη οι Ρώσοι

Από το 2015, οι Ουκρανοί δημιούργησαν μια οχυρωμένη περιοχή κατά μήκος της γραμμής Avdiivka-Krasnogorovka-Maryinka, η οποία είναι συγκρίσιμη με (και σύμφωνα με ορισμένες πηγές υπερβαίνει) την οχυρωμένη περιοχή της Μαριούπολης.

Από την πλευρά της Avdiivka οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποιούσαν επιθέσεις στην πόλη Yasinovataya.

Πριν λίγες ώρες, οι Ρώσοι ανέφεραν πως έσπασε η άμυνα των Ουκρανών στην περιοχή της Avdiivka και οι ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις προχωρούν προς την πόλη.

Αυτό κατέστη εφικτό μετά από εβδομάδες σφυροκοπήματος από το ρωσικό πυροβολικό.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, οι προχωρημένες αμυντικές θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων κυριολεκτικά έχουν συντριβεί. Τα ουκρανικά στρατεύματα υπέστησαν τις πιο σοβαρές απώλειες στην Avdiivka από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Η άμυνα των Ουκρανών στα ανατολικά και νοτιοανατολικά της Avdiivka διασπάστηκε, γεγονός που κατέστησε δυνατή την απώθηση των εχθρικών δυνάμεων προς τα δυτικά και την κατάληψη πολλών από τις γραμμές του.

Να τονίσουμε ότι η Avdiivka ήταν το κέντρο της ουκρανικής άμυνας στο Ντονμπάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Caucasuswar/status/1523325195083149312?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1523325195083149312%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwarnews247.gr%2Fektakto-katerrefsan-ktiria-stin-odisso-baraz-kh-47m2-kinzhal-kai-kalibr-espase-i-oukraniki-amyna-stin-avdiivka-400-nekroi%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.