Ρωσικό ΥΠΑΜ: «S-400 κατέρριψε ουκρανικό ελικόπτερο που επιτέθηκε σε ρωσικό χωριό»

Το ελικόπτερο είχε χτυπήσει αμάχους

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «S-400 κατέρριψε ουκρανικό ελικόπτερο που επιτέθηκε σε ρωσικό χωριό»

Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες σε ρωσικές μεθοριακές περιοχές κοντά στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 που επιτέθηκε σε ένα ρωσικό χωριό σε μια συνοριακή περιοχή του Μπριάνσκ καταρρίφθηκε από το τοπικό σύστημα αεράμυνας, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Ένα αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-400 κατέρριψε ένα ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 που στις 14 Απριλίου επιτέθηκε εναντίον αμάχων στο χωριό Klimovo στην περιοχή Bryansk. Ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-27 της ουκρανικής αεροπορίας καταρρίφθηκε κοντά στο χωριό Lozovaya στην περιοχή Kharkiv», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος.
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.