ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σκληρές μάχες μέσα στις ισραηλινές πόλεις επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Ισραήλ: «Πολεμάμε τους εισβολείς»

«Έχουν εισβάλει εκατοντάδες ένοπλοι κι έχουν οχυρωθεί»

Σκληρές μάχες μέσα στις ισραηλινές πόλεις επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Ισραήλ: «Πολεμάμε τους εισβολείς»

Σκληρές μάχες διεξάγονται αυτή την στιγμή από σπίτι σε σπίτι και από δρόμο σε δρόμο, στις επτά ισραηλινές πόλεις που κατέλαβαν οι μαχητές της Χαμάς με τον ισραηλινό Στρατό να προσπαθεί κατ’αρχήν να τις περικυκλώσει και μετά να εξοντώσει τους Παλαιστίνιους μαχητές που έχουν οχυρωθεί σε διάφορα τμήματά τους.

«Ο ισραηλινός Στρατός συνεχίζει να μάχεται στην ισραηλινή επικράτεια εναντίον εκατοντάδων ενόπλων που έχουν εισβάλει στο Ισραήλ» δήλωσε, ο αντισυνταγματάρχης Ρίτσαρντ Χεχτ, εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων ο Ισραηλινός αξιωματούχος μίλησε για «Εκατοντάδες εισβολείς, οι οποίο εισήλθαν από σήμερα το πρωί σε ισραηλινό έδαφος από τη Λωρίδα της Γάζας και παραμένουν οχυρωμένοι σε ισραηλινή επικράτεια μέχρι σήμερα το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισραηλινός Στρατός έχει απωλέσει τουλάχιστον 6 άρματα μάχης Merkava και 17 τεθωρακισμένα οχήματα.

6x Merkava Mk.4 MBT

10x Achzarit APC

5x M1113 APC

2x Namer APC

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.