ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Στα χέρια της Μόσχας το υπερσύγχρονο ουκρανικό άρμα Leopard 2A6 (φωτο)

Η Ρωσία έχει αυξήσει σημαντικά τα αεροπορικά της πλήγματα κατά της ουκρανικής επικράτειας

Στα χέρια της Μόσχας το υπερσύγχρονο ουκρανικό άρμα Leopard 2A6 (φωτο)

Στα χέρια της Μόσχας βρίσκεται το υπερσύγχρονο ουκρανικό άρμα Leopard 2A6.  

Σύμφωνα με πληροφορίες το ουκρανικό άρμα Leopard 2A6 που μεταφέρθηκε στη Μόσχα έλαβε μια ασυνήθιστη επισκευή, καθώς οι κατεστραμμένοι κύλινδροι αντικαταστάθηκαν με κυλίνδρους από το τανκ T-80 από Ρώσους.

Καταστράφηκαν 8 Ουκρανικά Αεροσκάφη σε 2 Ημέρες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλη πρόσφατη είδηση, τις τελευταίες ημέρες η Ρωσία έχει αυξήσει σημαντικά τα αεροπορικά της πλήγματα κατά της ουκρανικής επικράτειας. Ένα εύστοχο παράδειγμα αποτελεί η επίθεση στην ουκρανική αεροπορική βάση Αβιατόρσκογιε στην περιοχή του Ντνιπροπετρόβσκ. Σύμφωνα με τους Ρώσους, ως αποτέλεσμα της επίθεσης αεροπορικός εξοπλισμός του Κιέβου που βρίσκονταν στην βάση καταστράφηκε. Μαζί με του διαλύθηκαν και συστήματα αεράμυνας της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.