ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Ρωσία μεταβαίνει ο πρώην καγκελάριος Γ.Σρέντερ – Θέλει να πείσει τον Β.Πούτιν για κατάπαυση του πυρός

Ο Γ.Σρέντερ παραμένει στέλεχος των ρωσικών ενεργειακών κολοσσών Rosneft και Gazprom

Στην Ρωσία μεταβαίνει ο πρώην καγκελάριος Γ.Σρέντερ – Θέλει να πείσει τον Β.Πούτιν για κατάπαυση του πυρός

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη, διαμεσολαβητική επίσκεψη στη Μόσχα, με στόχο να πείσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να προχωρήσει σε κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Politico.

Ο κ. Σρέντερ παραμένει στέλεχος των ρωσικών ενεργειακών κολοσσών Rosneft και Gazprom κάτι που προκάλεσε έντονη διεθνή κατακραυγή, την κατακραυγή στο κόμμα του SPD,  αλλά και την κατακραυγή των συνεργατών του, ενώ διατηρεί προσωπικές σχέσεις και με τον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν μια εβδομάδα, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα διέγραψε τον πρώην καγκελάριο και αρχηγό του,  από τον κατάλογο των «μεγάλων σοσιαλδημοκρατών», λόγω της στάσης του στη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία και της άρνησής του να αποσυρθεί από τις θέσεις του στις κρατικές ρωσικές εταιρίες ενέργειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.