Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Ιράν: «Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βομβάρδισαν εγκαταστάσεις μας»

Με μαχητικά Mirage-2000-9

Ιράν: «Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βομβάρδισαν εγκαταστάσεις μας»

Ιρανικές στρατιωτικές πηγές ισχυρίζονται ότι μαχητικά Mirage-2000-9 EAD και UCAV Wing Loong 2 τα οποία έχουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετείχαν σήμερα στην επίθεση κατά του διυλιστηρίου στο νησί Λαβάν.

Τα μαχητικά είναι ικανά να φέρουν κατευθυνόμενους πυραύλους και πυραύλους cruise.

Τα ΗΑΕ δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση.

Αυτή η αεροπορική επιχείρηση ήταν η αιτία του νέου ιρανικού χτυπήματος στην Φουτζέιρα ως απάντηση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.