ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκανε επίδειξη των SHORADS Tor-M2 (βίντεο) 

«Τα σπάμε σαν καρύδια», επαναλαμβάνει την πρόσφατη δήλωση του Β.Πούτιν η ανάρτηση του Υπουργείου Άμυνας στο Telegram

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκανε επίδειξη των SHORADS Tor-M2 (βίντεο) 

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδειξε βίντεο με τη χρήση του Tor-M2 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Μονάδα αεράμυνας παρακολουθεί και καταρρίπτει οτιδήποτε αποτελεί απειλή για τα στρατεύματά μας και τους πολίτες – εχθρικά αεροπλάνα, ελικόπτερα, drones και πυραυλοι κρουζ.

Το σύστημα αεράμυνας Tor-M2 έχει μια άλλη σημαντική λειτουργία – να καλύπτει το πιο ισχυρό Buk-M3», αναφέρεται στο μήνυμα.

«Τα πληρώματα πρέπει συχνά να αλλάζουν θέση, καθώς οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κυνηγούν τα αντιαεροπορικά μας συστήματα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«…Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη. 

Για τις ζωές των παιδιών μας, για την Πατρίδα μας. 

Και προσπαθούμε να επικεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην εκπλήρωση της αποστολής που έχει ανατεθεί … », – μοιράστηκε ο επικεφαλής της μονάδας αεράμυνας στο βίντεο του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.