ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το σχέδιο του Ισραήλ για την επιχείρηση στη Γάζα: Βασικός στόχος το νοσοκομείο Αλ Σίφα

Από πού θα επιτεθούν οι Ισραηλινοί

Το σχέδιο του Ισραήλ για την επιχείρηση στη Γάζα: Βασικός στόχος το νοσοκομείο Αλ Σίφα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση του Στρατού του Ισραήλ στη Γάζα, με τις δυνάμεις του Τελ Αβίβ να έχουν περικυκλώσει την πόλη. 

Σύμφωνα με γράφημα του OPEN, ο ισραηλινός στρατός, κινούμενος από τα ανατολικά βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης της Γάζας, όπου βρίσκεται ένας από τους πολύ βασικούς στόχους, σύμφωνα πάντα και με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο IDF την Παρασκευή, το νοσοκομείο Αλ Σίφα.

Ο στρατός θέλει να καταφέρει να μπει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς εκεί ισχυρίζεται ότι βρίσκεται το στρατηγείο της Χαμάς και όλοι οι ένοπλοι που οργάνωσαν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Από τον Βορρά, ο στρατός όπως φαίνεται στο γράφημα έχει καταφέρει να φτάσει στην πόλη Μπέιτ Χανούν, που αποτελεί και το πρώτο σημείο όπου επικεντρώθηκαν οι ισραηλινές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ενώ οι επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζονται και η Χαμάς από την πλευρά της συνεχίζει το σφυροκόπημα με ρουκέτες προς το Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.