ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο από τη στιγμή της πυραυλικής επίθεσης στο Ντονιέτσκ – Τεράστια αποθήκη με πυρομαχικά ισοπέδωσαν οι Ουκρανοί

Το drone κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης

Βίντεο από τη στιγμή της πυραυλικής επίθεσης στο Ντονιέτσκ – Τεράστια αποθήκη με πυρομαχικά ισοπέδωσαν οι Ουκρανοί

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/7) μια ρωσική αποθήκη πυρομαχικών στο Ντονιέτσκ και συγκεκριμένα στη Μακίιβκα. 

Οι εικόνες που καταγράφηκαν από το drone δείχνουν ότι επρόκειτο για μια μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών και το χτύπημα ακριβείας των Ουκρανών προκάλεσε μια αλυσιδωτή έκρηξη που κατέστρεψε όλη την ποσότητα των βλημάτων στον ρωσικό εξοπλισμό.

Πλάνα από drone κατά τη διάρκεια της ημέρας δείχνουν μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών αποθηκευμένων στην αυλή ενός κτιριακού συγκροτήματος στη Μακίιβκα.

Το χτύπημα των Ουκρανών έγινε τη νύχτα και το drone κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης, η οποία προκάλεσε αλυσιδωτή αντίδραση που κράτησε δεκάδες δευτερόλεπτα, με τα ρωσικά πυρομαχικά στην αποθήκη να καταστρέφονται ολοσχερώς.

Η Ρωσία κατηγόρησε την ουκρανική επίθεση ότι είχε στόχο ένα νοσοκομείο στη Μακίιβκα, αλλά οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει την κρύπτη των πυρομαχικών τους σε ένα κτίριο στην πόλη, περίπου 300 μέτρα από το νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο από την επίθεση: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/spectatorindex/status/1676591767934709760

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.