11 χρόνια μετά το κλείσιμο των τραπεζών από τους δανειστές. Τι δεν καταλάβατε;

Χαμάς: «Δεν υπάρχουν οριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων»

«Ο Μ.Νετανιάχου καθυστερεί τη συμφωνία»

Χαμάς: «Δεν υπάρχουν οριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Ίζατ αλ-Ρισέκ αναφέρθηκε στη συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων.

«Προς το παρόν δεν υπάρχουν οριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία. Ο Νετανιάχου καθυστερεί τη συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων και λέει ψέματα σε όλα τα μέρη. Κάθε συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων πρέπει να συνοδεύεται από κατάπαυση του πυρός», δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.