ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με εκτέλεση των αιχμαλώτων και ομήρων αν δεν σταματήσει τους βομβαρδισμούς

Σφαγή στην ισραηλινή κωμόπολη Beeri: Βρέθηκαν πάνω από 100 Ισραηλινοί νεκροί

Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με εκτέλεση των αιχμαλώτων και ομήρων αν δεν σταματήσει τους βομβαρδισμούς

Η Χαμάς έστειλε τελεσίγραφο το απόγευμα της Δευτέρας (9/10) στο Ισραήλ, δια στόματος του εκπροσώπου των Ταξιαρχιών Ιζιντίν Αλ Κασάμ, Αμπού Ουμπάιντα, λέγοντας ότι αν δεν σταματήσουν οι βομβαρδισμοί, τότε θα ξεκινήσει να εκτελεί τους αιχμαλώτους! 

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη, που βλέπει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, και θέλει τουλάχιστον 100 σορούς να έχουν ανασυρθεί από το Beeri, κωμόπολη στο νότιο Ισραήλ.

Το κιμπούτς καταλήφθηκε από την Χαμάς κατά την εισβολή, το Σάββατο.

Ο εβραϊκός οικισμός είναι μία από τις δύο περιοχές όπου ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι επικρατεί κατάσταση πολιορκίας και η Χαμάς έθεσε υπό ομηρεία πλήθος κόσμου.

Σημειώνεται ότι αριθμός των νεκρών Ισραηλινών ανεβαίνει δραματικά κι έχει φτάσει τους 900.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση που κάνει τον γύρο των αραβικών μέσων ενημέρωσης, σε περίπτωση που το Ισραήλ δεν σταματήσει να βομβαρδίζει την Γάζα, οι δυνάμεις της Χαμάς για κάθε πλήγμα με θύματα αμάχους θα εκτελούν από έναν από τους απαχθέντες, θα τραβούν σε βίντεο την πράξη και θα την αναρτούν στο διαδίκτυο.

Όπως ανέφερε ο Ουμπάιντα: «Θέλουμε να μείνουμε πιστοί στις ισλαμικές, ανθρωπιστικές και στρατιωτικές αξίες, αλλά αναγκαζόμαστε δυστυχώς να δράσουμε διαφορετικά».

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ, Μπεζαζέλ Σμότριτς, είχε ζητήσει από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ να μην λαμβάνουν υπόψη τους τις ζωές των αιχμαλώτων και να διαλύσουν την Χαμάς και την Γάζα.

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Κοέν δήλωσε τη Δευτέρα ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι είναι όμηροι της Χαμάς. «Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότεροι από 700 άνθρωποι που (δολοφονήθηκαν). Περισσότεροι από 100 άνθρωποι πιάστηκαν αιχμάλωτοι». Ο στρατός από την πλευρά του δήλωσε ότι έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για τους αιχμαλώτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.