ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χάθηκαν 120.000 προσωπικό του ουκρανικού Στρατού – Μόνο στην Adviivka του Ντονέτσκ σκοτώθηκαν 1200 σε 48 ώρες!

Ανθρωποσφαγή επί 5,5 μήνες

Χάθηκαν 120.000 προσωπικό του ουκρανικού Στρατού – Μόνο στην Adviivka του Ντονέτσκ σκοτώθηκαν 1200 σε 48 ώρες!

Στην «τελευταία στάση» πριν το Σλαβιάνσκ και το Κράματορσκ, η κατάληψη των οποίων θα σημάνει και το τέλος της μάχης του Ντονμπάς, τα ρωσικά στρατεύματα μαζί με τις πολιτοφυλακές του Λουγκάνσκ, μπήκαν στα προάστια της βαριάς οχυρωμένης πόλης Avdiivka, επιστρέφοντας εκεί από όπου αποχώρησαν οι αυτονομιστές το 2015 βάσει των συμφωνιών του Μινσκ.

Συμφωνίες που παραβιάστηκαν από το Κίεβο, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην σημερινή ανθρωποσφαγή: Περισσότεροι από 120.000 Ουκρανοί στρατιώτες και πολιτοφύλακες, άνδρες και γυναίκες, έχουν σκοτωθεί, τραυματιστεί ή αιχμαλωτιστεί μετά από 5,5 μήνες πολέμου στην Ουκρανία. Δηλαδή 1 στους 5 από την αρχική Στρατιά των 600.000!

Μόνο το τελευταίο διήμερο τουλάχιστον 1300 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από μαζικούς βομβαρδισμούς του ρωσικού πυροβολικού και αεροπορικές επιδρομές, μόνο στο συγκεκριμένο πεδίο.

Κανείς σύγχρονος Στρατός δεν μπορεί να αντέξει τόσες απώλειες σε ένα διήμερο.

Στον κύριο ρωσικό επιθετικό άξονα ρωσικής επίθεσης, οι Ουκρανοί ηττήθηκαν και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από θέσεις που βρίσκονται κοντά στο ορυχείο Butovka, ίσως την πλέον οχυρωμένη τοποθεσία του Ντονιέτσκ.

Είχε προηγηθεί η κατάληψη του οχυρωμένου χωριού Peski.

«Λιγότερο από ένα χιλιόμετρο απομένει μέχρι το κέντρο της Avdiivka. Τους αιφνιδιάσαμε. Η νίκη θα είναι δική μας” ανέφερε ο στρατιώτης του Ντονέτσκ με το διακριτικό κλήσης «Fox».

Δείτε τι απέμεινε από τις ουκρανικές οχυρώσεις:

Τα ρωσικά στρατεύματα και οι μονάδες της Ρεπουμπλικανικής Λαϊκής Πολιτοφυλακής βομβαρδίζουν ανηλεώς με πυροβολικό. Και όταν πάψει η αντίσταση, τότε προχωρούν.

Δείτε κι ένα εντυπωσιακό βίντεο από βολές κατά οχυρωμένων ουκρανικών θέσεων από αντιαρματικά βλήματα Kornet-E: Είναι απίστευτη η ισχύς της έκρηξης.

Είναι το μοναδικό σοβαρό αντιαποβατικό όπλο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Μέχρι να το αποσύρουν και αυτό…

Για την ιστορία: Ο άνθρωπος που τα πούλησε στην Ελλάδα, πέθανε φτωχός και άρρωστος, καταδιωκόμενος από το ελληνική Δικαιοσύνη… Αλήθεια τα 1000 βλήματα Krasnopol των 155 χλστ. που δόθηκαν ως αντισταθμιστικά για τα Kornet-E, πού είναιq

https://twitter.com/200_zoka/status/1555222906606600198?s=20&t=0lPIv4y_4toxkdWOEI6h9Q

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.