ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Αεροπορία του Ισραήλ βομβαρδίζει το αεροδρόμιο στο Χαλέπι – Νεκροί 19 μαχητές

Τον βομβαρδισμό τον επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας της Συρίας

Η Αεροπορία του Ισραήλ βομβαρδίζει το αεροδρόμιο στο Χαλέπι – Νεκροί 19 μαχητές

Βομβαρδισμό στο αεροδρόμιο στο Χαλέπι της Συρίας πραγματοποίησε το Σάββατο (30/12) η Αεροπορία του Ισραήλ, σκοτώνοντας 19 μαχητές. 

Τον βομβαρδισμό τον επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας της Συρίας, το οποίο ανακοίνωσε πως το Ισραήλ πραγματοποίησε σήμερα αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι προκαλώντας υλικές ζημιές.

«Το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση από την κατεύθυνση της Μεσογείου, δυτικά της Λατάκειας, με στόχο αριθμό σημείων νότια της πόλης του Χαλεπίου», αναφέρεται στη δήλωση.

Στην Ιερουσαλήμ, ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει.

Εξάλλου, 19 μαχητές που συνδέονται με το Ιράν σκοτώθηκαν σήμερα και περίπου 20 τραυματίσθηκαν από «πιθανόν ισραηλινά» αεροπορικά πλήγματα σε τοποθεσίες στην ανατολική Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

«Δεκαεννέα μαχητές συνδεόμενοι με το Ιράν, μεταξύ των οποίων τέσσερις Σύροι και έξι Ιρακινοί, σκοτώθηκαν σε τουλάχιστον εννέα αεροπορικά πλήγματα που είχαν στόχο στρατιωτικές θέσεις στη Μπουκαμάλ και τα περίχωρά της», στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ, που συνορεύει με το Ιράκ, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση.

Τα πλήγματα είναι «πιθανόν ισραηλινά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, ο οποίος είχε αρχικά δηλώσει πως μπορεί να είχαν πραγματοποιηθεί από το Πεντάγωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς αν πραγματοποιήθηκε αμερικανικό πλήγμα στην ανατολική Συρία, αμερικανός στρατιωτικός αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως «οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πραγματοποίησαν κανένα αμυντικό πλήγμα στη διάρκεια της (περασμένης) νύκτας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.