ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα – Οι δύο δράστες φορούσαν καπέλα & γυαλιά ηλίου

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ποσό που άρπαξαν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα – Οι δύο δράστες φορούσαν καπέλα & γυαλιά ηλίου

Το απόγευμα του Σαββάτου, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, στην περιοχή της Αγυιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι οι δράστες που φορούσαν καπέλα και γυαλιά ηλίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο κρατούσαν όπλα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στις γύρω περιοχές προκειμένου να εντοπιστούν.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα και με την απειλή των όπλων ανάγκασαν την ταμία να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό που είχε στο ταμείο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ποσό που άρπαξαν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.