ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για γέφυρα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Παρουσιάζει σημαντικές φθορές, με χαρακτηριστικότερες την υποχώρηση ολόκληρων τμημάτων σκυροδέματος της κατασκευής

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για γέφυρα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Στο «μικροσκόπιο» εισαγγελικής έρευνας μπαίνει γέφυρα της εσωτερικής περιφερειακής στη δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία διέρχεται πάνω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Διαλογής ΤΧ2.

Ο εισαγγελέας ζητά από την Ασφάλεια να διενεργήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν διασφαλίζονται συνθήκες ασφαλούς χρήσης της γέφυρας και προς αυτή την κατεύθυνση ζητεί να διενεργηθεί επιτόπια αυτοψία με τη σύνταξη πραγματογνωμοσύνης.

Τα διερευνώμενα αδικήματα της έρευνας συνδέονται με επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς και στην οδική συγκοινωνία, δια παραλείψεως.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με το οποίο η γέφυρα παρουσιάζει σημαντικές φθορές, με χαρακτηριστικότερες την υποχώρηση ολόκληρων τμημάτων σκυροδέματος της κατασκευής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.