Σεπόλια: Μητέρα προσπάθησε να πνίξει 4χρονο κοριτσάκι

Σεπόλια: Μητέρα προσπάθησε να πνίξει 4χρονο κοριτσάκι

Την τρομακτική πλευρά της μιας μητέρας τριών παιδιών από τα Σεπόλια Αττικής, αποκαλύπτει ένα βίντεο ντοκουμέντο που κατατέθηκε χθες το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών από τον πατέρα του ενός εκ των τριών παιδιών (τα άλλα δύο είναι από τον γάμο της γυναίκας με τον πρώτο της σύντροφο) το οποίο διαμένει μαζί με την πρώην σύντροφό του.

Στην καταγγελία που έκανε ο πατέρας στις Αρχές, αναφέρει:

«Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της».

Οι σκηνές φρίκης καταγράφηκαν από κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει ο πρώην σύντροφος της γυναίκας στο διαμέρισμα, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους του για την ασφάλεια και την υγεία του δικού του παιδιού, ηλικίας δυο ετών.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη μητέρα την ώρα που εισέρχεται στο δωμάτιο των παιδιών, αναζητώντας έναν αναπτήρα τον οποίο είχε ξεχάσει στο κρεβάτι της 4χρονης κόρης της. Το κοριτσάκι, που είχε βρει τον αναπτήρα, ξεσπάει σε κλάματα εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς που δέχεται από τη μητέρα της.

Της ζητάει σε έντονο ύφος να πάψει να κλαίει, την χαστουκίζει και όταν διαπιστώνει ότι το κοριτσάκι συνεχίζει να κλαίει, τότε βάζει το χέρι της στο στόμα της, πιέζοντάς το για αρκετή ώρα. Το παιδί ξεσπάει σε λυγμούς, όμως η φωνούλα της δεν ακούγεται, ενώ τινάζει παράλληλα τα πόδια της για να απεγκλωβιστεί.

«Πρόκειται για μια βάναυση κακοποίηση- απόπειρα ανθρωποκτονίας του ανυπεράσπιστου νηπίου 4 ετών» λέει σε ιστοσελίδα η Μαριζάνα Κίκιρη, δικηγόρος του πρώην συντρόφου της μητέρας, ο οποίος και κατέθεσε στην Εισαγγελία το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

Το έγγραφο της καταγγελίας για το θέμα της κακοποίησης ανηλίκου:

Για την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας εις βάρος του ανήλικου τέκνου της, είχε ειδοποιήσει πρώτος τις αρμόδιες Αρχές ο γιατρός του Ιπποκράτειου, Νίκος Κουδούνης.

«Δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος όταν είδα το βίντεο που μου έστειλε ο πατέρας του παιδιού. Δυστυχώς είχα μεσολαβήσει στο να δοθεί μια οικονομική βοήθεια στη μητέρα με τα τρία της παιδιά, καθώς τρόφιμα και ρούχα, όμως όταν είδα αυτές τις εικόνες, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να το καταγγείλουμε σε κάθε αρμόδια Αρχή» λέει στην ιστοσελίδα ο γιατρός του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.