ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα: Αιματηρό επεισόδιο μέσα στο δρόμο – Δύο τραυματίες από μαχαίρι

Φθιώτιδα: Αιματηρό επεισόδιο μέσα στο δρόμο – Δύο τραυματίες από μαχαίρι

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών που φέρονται να ήταν μεθυσμένοι έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης στο Παλιούρι της δυτικής Φθιώτιδας, αναστατώνοντας το χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε από το καφενείο, συνεχίστηκε έξω στην πλατεία και τελικά οι εμπλεκόμενοι έφτασαν να χτυπιούνται μέχρι τον κεντρικό δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, με τους οδηγούς να μη πιστεύουν στα μάτια τους.

Διερχόμενος από το σημείο οδηγός δήλωσε στο τοπικό Μέσο: «Από τύχη τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν παρέσυραν κάποιον από τους εμπλεκόμενους. Ευτυχώς είχε σταματήσει ένας οδηγός και έκανε νόημα και στους άλλους. Κάποιοι ήταν γεμάτοι αίματα και γυναίκες και άντρες….».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στο επεισόδιο συμμετείχαν τα μέλη δύο οικογενειών. Ένας από αυτούς φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον πάτερα και το γιο της μιας οικογένειας, τον έναν στην κοιλιά και τον άλλον στα χέρια.

Κατά πληροφορίες της ίδιας πηγής, δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Ο τραυματίας από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ο τραυματίας που είχε κοπεί στα χέρια διακομίστηκε με άλλο ασθενοφόρο στο ΚΥ Μακρακώμης. Στο Κέντρο Υγείας διακομίστηκε και ένα ακόμη άτομο, το οποίο είχε χτυπηθεί με καρέκλα στο κεφάλι.

Για να καθαρίσουν το δρόμο από τα αίματα κλήθηκε η πυροσβεστική, ενώ οι αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας που έφτασαν στο σημείο έκαναν προσαγωγές και διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν τι ακριβώς προκάλεσε το συμβάν, μετέδωσε, τέλος, η ιστοσελίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.