ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα επίθεση συμμορίας ανηλίκων – Μαχαίρωσαν 17χρονο στην Κηφισιά

Νέα επίθεση συμμορίας ανηλίκων – Μαχαίρωσαν 17χρονο στην Κηφισιά

Ακόμη μία συμπλοκή ανηλίκων έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στην Κηφισιά, με έναν 17χρονο να πέφτει θύμα της επίθεσης με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, συμμορία οκτώ ατόμων επιτέθηκαν στον νεαρό και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Ασφάλεια Κηφισιάς έχει συλλάβει δύο δράστες και έχει ταυτοποίησε άλλους τέσσερις.

Ένας από τους δράστες τραυμάτισε με μαχαίρι στο μηρό 17χρονο, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» και νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, φέροντας δύο τραύματα από μαχαίρι και έχοντας κατάγματα στη γνάθο.

Διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα πως δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος άλλου ανήλικου μαθητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.