ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ποιες περιοχές έρχονται νέα τοπικά lockdown μετά την Μύκονο και την Ζάκυνθο -Τα ολέθρια κυβερνητικά σφάλματα (βίντεο)

Σε ποιες περιοχές έρχονται νέα τοπικά lockdown μετά την Μύκονο και την Ζάκυνθο -Τα ολέθρια κυβερνητικά σφάλματα (βίντεο)

Νέα τοπικά lockdown έρχονται σε όλη την Ελλάδα μετά την Μύκονο και την Ζάκυνθο, σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και την αντιμετώπιση, γενικότερα της πανδημίας με τα lockdown που δεν οδηγούν πουθενά, εκτός από την οικονομική εξαθλίωση.

Ειδικά στην Μύκονο η αποτυχία της είναι άνευ προηγουμένου: Με εμβολιασμένο το 90% των κατοίκων η Μύκονος θεωρείται ως… covid free νησί!

Παράλληλα και οι τουρίστες που έρχονται είναι είτε εμβολιασμένοι, είτε έχουν κάνε rapid ή PCR τεστ. Άρα… πως είναι δυνατόν η Μύκονος να μπαίνει σε lockdown;

Μετά την Μύκονο ακολουθούν η Σαντορίνη, η Ίος, η Πάρος, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο Κρήτης ενώ οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουριστικές επιχειρήσεις κάνουν υποχρεωτικά δύο τεστ την εβδομάδα (ένα self test και ένα rapid που δηλώνουν στην ΕΡΓΑΝΗ).

Τι θα περιλαμβάνουν τα τοπικά lockdown:

– Απαγόρευση λειτουργίας εστίασης 00:00 – 07:00

– Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης

– Απαγόρευση συναθροίσεων άνω των εννέα ατόμων

– Απαγόρευση μουσικής όλο το 24ωρο

– Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα

– Μέγιστος αριθμός ατόμων: τέσσερα άτομα και έξι άτομα για συγγενείς α’ βαθμού.

Το ερώτημα είναι αν αυτά θα τα ανεχθούν οι πολίτες, καθώς ότι έχει πει η κυβέρνηση για το θέμα αυτό έχει αποδειχθεί ψευδές και παραπλανητικό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Δηλαδή, τι παραπάνω από το 90% των εμβολιασμένων της Μυκόνου προσδοκούν στην κυβέρνηση για να αλλάξουν πολιτική;

Γιατί αρνούνται να ομολογήσουν, όπως ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ότι τα εμβόλια, ειδικά τα mRNA της Pfizer/BioNTech και της Mοderna, πώς στην καλύτερη περίπτωση -όταν δεν έχουν παρενέργειες- απλά αδυνατούν να προσφέρουν ανοσία πάνω από 65% στην πράξη, απέναντι στην ινδική μετάλλαξη, αλλά ακόμα και αν κάποιος αποκτήσει ανοσία αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μολύνεται και δεν μεταδίδει τον ιό;

Γιατί δεν ομολογούν ότι οι εμβολιασμένοι του χειμώνα απλά δεν έχουν ανοσία κατά 90% σήμερα γιατί έχει «ξεθυμάνει» η ισχύς του εμβολίου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί επιμένουν με μέτρα οικονομικής και ψυχικής εξόντωσης των πολιτών να ρίχνουν την ευθύνη σε όλους τους άλλους αντί να προχωρήσουν σε αυτοκριτική και άμεση αλλαγή του σχεδιασμού τους;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.