ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκύλος της αστυνομίας εντόπισε συσκευασίες ηρωίνης σε άντρα που ταξίδευε για Σαντορίνη!

Σκύλος της αστυνομίας εντόπισε συσκευασίες ηρωίνης σε άντρα που ταξίδευε για Σαντορίνη!

Ανέξοδες διακοπές φιλοδοξούσε να κάνει στην Σαντορίνη ένας Έλληνας που έφτασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά την Παρασκευή, αλλά λογάριασε χωρίς τον εκπαιδευμένο σκύλο της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας ο οποίος ανίχνευσε τις… συσκευασίες που κουβαλούσε!

Το ειδικό στην ανίχνευση ναρκωτικών τετράποδο μύρισε υπολείμματα ηρωίνης σε μια συσκευασία που είχε στην κατοχή του κι έτσι συνελήφθη. Στην συνέχεια, ήλεγξε απ’ άκρη σ’ άκρη και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, ώσπου ξετρύπωσε το ένα μετά το άλλο δέκα «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 106,5 γραμμαρίων, που ήταν έτοιμα για πώληση.

Τα ναρκωτικά και το όχημα του δράστη κατασχέθηκαν και ο ίδιος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή, απόκρυψη και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.