Κιλκίς: 55χρονος καλλιεργούσε χασισοφυτείες σε θαμνώση περιοχή – Κατασχέθηκαν από τις Αρχές

Κιλκίς: 55χρονος καλλιεργούσε χασισοφυτείες σε θαμνώση περιοχή – Κατασχέθηκαν από τις Αρχές

Μια μικρή έκταση σε δύσβατη θαμνώδη περιοχή έξω από ένα χωριό του Δήμου Βόλβης, στα σύνορα των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, είχε εκχερσώσει ένας 55χρονος Έλληνας για να καλλιεργεί μακριά από τα ανεπιθύμητα βλέμματα τη μίνι χασισοφυτεία του. Όμως, την εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τη φυτεία με τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια κρύφτκαν περιμένοντας να εμφανιστεί αυτός που τα καλλιεργούσε.

Μόλις έφτασε ο 55χρονος, του πέρασαν χειροπέδες, κατέσχεσαν ένα τσιγαριλίκι που βρήκαν στην κατοχή του και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην αποθήκη του καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Αιφνιδιαστική έρευνα στην αυλή της κατοικίας ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, αλλά και στην ιδιόκτητη αποθήκη του, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,45, 0,60, 0,70 και 1,15 μέτρου.

Επιπλέον, κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,5 γραμμαρίων και συνέλαβαν τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Διάνα πέτυχαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ του Σαββάτου, όταν έκαναν έλεγχο σε έναν Έλληνα στα Χανιά, καθώς βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με 285 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης η οποία κατασχέθηκε.

Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.