Δολοφονία 60χρονου στο Καπελέτο Ηλείας: Τον σκότωσαν με καρεκλοπόδαρο – Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Δολοφονία 60χρονου στο Καπελέτο Ηλείας: Τον σκότωσαν με καρεκλοπόδαρο – Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το άγριο έγκλημα με θύμα 60χρονο τον οποίο δολοφόνησαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Καπελέτο Ηλείας.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι το θύμα χτυπήθηκε με κομμάτι επίπλου, («πόδι» καρέκλας), το οποίο έφερε ο δράστης όταν μπήκε σπίτι.

Το κομμάτι αυτό με το οποίο κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στον 60χρονο, το πήρε μαζί του και το πέταξε σε απόσταση 400 μέτρων από το σπίτι του θύματος σε ένα χωματόδρομο, το οποίο λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο πόδι του θύματος βρέθηκε αίμα, που πιθανολογείται ότι ανήκει στο δράστη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να ταυτοποιηθεί ο δράστης και μέσω τεστ DNA.

Το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξε «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαθλώντος αντικειμένου», σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα.

Το ανοιχτό παράθυρο

Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης φαίνεται μπήκε στο σπίτι από ένα παράθυρο του, το οποίο ο άτυχος 60χρονος συνήθιζε να αφήνει ανοιχτό, ενώ φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος αλλά και την πόρτα της εισόδου που οδηγεί στο διαμέρισμα.

Από τις έρευνες της αστυνομίας μάλιστα προκύπτει το γεγονός ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης.

Σημαντικές οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι μαρτυρίες των γειτόνων ίσως αποδειχθούν ουσιαστικές για τη σύλληψη του δράστη.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν γείτονες που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους άκουσαν τη φασαρία από το σπίτι του θύματος.

​​​​​​​Μόλις βγήκαν για να δουν τι συμβαίνει, είδαν έναν μαυροφορεμένο άνδρα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος έτρεχε προς άγνωστη κατεύθυνση κρατώντας στα χέρια του δύο τσάντες.

Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας από το τμήμα της Ήλιδας έφτασαν γρήγορα στο σημείο όπου και φώναζαν στο θύμα ώστε να τους ανοίξει την πόρτα αλλά δεν πήραν απάντηση και έτσι μπήκαν από ένα παράθυρο του σπιτιού που ήταν ανοιχτό χρησιμοποιώντας μια ξύλινη σκάλα.

Οι αρχές αντίκρισαν τον 60χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος, βαριά τραυματισμένο, έχοντας δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι.

Λίγο αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τον 60χρονο ο οποίος ήταν ακόμα ζωντανός, μεταφέροντας τον αρχικά, στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Εκεί η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Πάτρας. Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του μέσα στο ασθενοφόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.