ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Η πρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στην Ελλάδα είναι γεγονός! – Χειροπέδες σε 23χρονο

Η πρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στην Ελλάδα είναι γεγονός! – Χειροπέδες σε 23χρονο

Την πόρτα των φυλακών θα περάσει 23χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και ομολόγησε ότι έσφαξε μια γάτα στην περιοχή του νότιου πάρκου της Πάτρας πλησίον της οδού Παπαφλέσσα.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κεκτημένο του φιλοζωικού κινήματος της Ελλάδας, καθώς είναι η πρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στη χώρα. Η είδηση έγινε γνωστή από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία.

Ο δράστης ένας 23χρονος Ρομά εθεάθη από περιοίκους να περπατά, γεμάτος αίματα, έχοντας στα χέρια του μια δολοφονημένη γάτα και μια αυτοσχέδια λεπίδα.

Σύμφωνα με την κυρία Έλενα Αρβανίτη, δικηγόρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο), οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Ο 23χρονος κρατήθηκε στο Β’ Α.Τ. Πάτρας και μεταφέρθηκε την επόμενη μέρα στον εισαγγελέα, απ’ όπου πήρε αναβολή.

Σήμερα, προσήχθη για να απολογηθεί στον ανακριτή και λίγο μετά τις 12:30 διατάχθηκε η προφυλάκισή του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.