ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λασίθι: Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων & Πακιστανών – Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί να συλλάβει τους Έλληνες!

Λασίθι: Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων & Πακιστανών – Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί να συλλάβει τους Έλληνες!

Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών έλαβε χώρα στο Λασίθι, με την ελληνική αστυνομία να αναζητεί για να συλλάβει… τους Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 6-9 Έλληνες οι οποίοι συνεπλάκησαν με 15 Πακιστανούς για άγνωστη αιτία.

Από τους 15, άλλοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας κι άλλοι στο νοσοκομείο, με δύο άτομα να παραμένουν νοσηλευόμενα σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά μόνο τους Έλληνες που σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί οι δράστες είναι 6-9 άτομα, με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κινητοποίηση τόσο από την Ασφάλεια Λασιθίου όσο και από άλλες δυνάμεις είναι μεγάλη, ενώ ήδη 7-8 καταθέσεις που έχουν ληφθεί είναι κατατοπιστικές για το τι συνέβη. Παράλληλα έχει ληφθεί υλικό από κάμερες αλλά και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες «φωτίζουν» περαιτέρω την υπόθεση. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη και ενδέχεται να εκδοθούν και εντάλματα σύλληψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.