Μύκονος: Σύλληψη τεσσάρων Ιταλών για κλοπές από πελάτες καταστήματος

Μύκονος: Σύλληψη τεσσάρων Ιταλών για κλοπές από πελάτες καταστήματος

Τέσσερις Ιταλούς (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) συνέλαβαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου το απόγευμα του Σαββάτου που έβαζαν στο στόχαστρο τουρίστες και σύμφωνα με πληροφορίες έκλεβαν πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια.

Ο τρόπος δράσης ήταν να βάζουν μπροστά ως δόλωμα τις δύο καλλίγραμμες γυναίκες, που με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ξάφριζαν τα θύματά τους, ενώ οι δύο άντρες παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό και την εξάρθρωση της σπείρας έπαιξε μία λάθος κίνηση από την πλευρά τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο Ιταλίδες κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna και προσπάθησαν να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με… ερωτική διάθεση.

Για κακή τους τύχη, οι δύο αυτοί νεαροί ήταν αστυνομικοί και βρίσκονταν εκεί για ολιγοήμερες διακοπές.

Σχεδόν την ίδια ώρα, μια άλλη Αμερικανίδα τουρίστρια, που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής Gps που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο μπαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπάλληλοι του καταστήματος περικύκλωσαν και εγκλώβισαν τα τέσσερα άτομα, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά έσπευσαν αμέσως στο κατάστημα και συνέλαβαν επί τόπου τους τέσσερις Ιταλούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.