ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Λουκέτο» στα μαγαζιά που εμφανίζονται ο Π.Κιάμος και ο Σ.Γονίδης – Πελάτες χόρευαν… όρθιοι

«Λουκέτο» στα μαγαζιά που εμφανίζονται ο Π.Κιάμος και ο Σ.Γονίδης – Πελάτες χόρευαν… όρθιοι

«Τσουχτερά» πρόστιμα και προσωρινή αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκαν στα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζονται ο Πάνος Κιάμος και ο Σταμάτης Γονίδης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των ισχύοντων υγειονομικών κανόνων για τον Covid – 19.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο. Να υπενθυμίσουμε πως ο Πάνος Κιάμος είχε υποστηρίξει προ λίγων μηνών (πριν από τις κυβερνητικές απαγορεύσεις) πως στο μαγαζί του θα μπορούν να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι πελάτες.

Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια των ελέγχων, πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε ένα στριπτιζάδικο στη Θεσσαλονίκη, σε ένα κλαμπ στην Κέρκυρα με 1.000 ορθίους, αλλά και σε ένα πάρτι στο Βοτανικό, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα μηχανήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά, χθες, Σάββατο 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 103.460 έλεγχοι, από τους οποίους οι 64.859 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.