Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με χειροπέδες στην ανακρίτρια για την κατοχή 7,8 κιλών κοκαΐνης (φώτο)

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με χειροπέδες στην ανακρίτρια για την κατοχή 7,8 κιλών κοκαΐνης (φώτο)

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της, προκειμένου να απολογηθούν. Το ζευγάρι συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή τους έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στις αρχές πριν από μία εβδομάδα και πέρασαν χειροπέδες στους δύο υπόπτους την περασμένη Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο ύποπτος είχε στην κατοχή του μία βαλίτσα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία προέβαλε και αντίσταση για να αποφύγει της σύλληψης.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε και στο μοντέλο και στον σύντροφό της, δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.