ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χαλκίδα: Καταγγελία από 26χρονη ότι 29χρονος την κρατούσε κλειδωμένη και τη βίαζε

Χαλκίδα: Καταγγελία από 26χρονη ότι 29χρονος την κρατούσε κλειδωμένη και τη βίαζε

Μία 26χρονη από τη Λιθουανία κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος Βούλγαρος την κλείδωσε στο σπίτι του για 12 μέρες στη Χαλκίδα και την βίαζε.

Η 26χρονη διαμένει μόνιμα στη Λιθουανία γνωρίστηκε με τον 29χρονο Βούλγαρο μέσω social media. O 29χρονος την προσκάλεσε να έρθει στη χώρα μας και εκείνη τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το eviatop, έφτασε στην Ελλάδα στις 3 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο δεν περίμενε ότι οι επόμενες 12 μέρες θα ήταν εφιαλτικές. Η 26χρονη έχει καταγγείλει ότι ο Βούλγαρος φίλος της, την έκλεισε στο σπίτι του και τη βίαζε μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 16/9 ο 29χρονος έφυγε να το σπίτι και η καταγγέλλουσα μπόρεσε να καλέσει την αστυνομία μέσω της τηλεφωνικής γραμμής sos. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο και απελευθέρωσαν την κοπέλα που κατέθεσε μήνυση για παράνομη κράτηση και βιασμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές αναζητούν τον 29χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.