ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή οδηγήθηκε η 43χρονη που συνελήφθη με 4,5 κιλά κοκαΐνης

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή οδηγήθηκε η 43χρονη που συνελήφθη με 4,5 κιλά κοκαΐνης

Στον ανακριτή καταθέτει αυτή την ώρα η κόρη της 43χρονης που συνελήφθη με 4,5 κιλά κοκαΐνης την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη.

Η 43χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Μυτιλήνης λίγο πριν τις 11 το πρωί για να απολογηθεί στον ανακριτή, έφτασε με τον 11χρονο γιο της το πρωί της Πέμπτης με το πλοίο στη Μυτιλήνη μαζί μ ένα φίλο της ο οποίος συνελήφθη από λιμενικούς με μικρή ποσότητα ηρωίνης.

Η 43χρονη που δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήρθε στο νησί για θρησκευτικό τουρισμό, όταν αντελήφθη ότι ο φίλος της συνελήφθη αφού άφησε στην τουαλέτα καφετέριας την κοκαΐνη όπου στη συνέχεια εντόπισαν υπάλληλοι της καφετέριας και την παρέδωσαν στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη της 43χρονης από τις κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.