ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παγκράτι: Χειροπέδες σε 22χρονο για διακίνηση ναρκωτικών – Στην κατοχή του βρέθηκε καλάσνικοφ

Παγκράτι: Χειροπέδες σε 22χρονο για διακίνηση ναρκωτικών – Στην κατοχή του βρέθηκε καλάσνικοφ

Στο Παγκράτι συνελήφθη ένας 22χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, κοκαΐνη και χασίς.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (21/9) στο σπίτι του στο Παγκράτι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Κατηγορείται για παραβάσεις του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και Περί Όπλων.

Οι Αρχές εντόπισαν τον 22χρονο αξιοποιώντας πληροφορίες αναφορικά με την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Αττικής. Προχώρησαν στην δημιουργία ατομικού “προφίλ” του δράστη, διασταύρωση πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωση χώρων που δραστηριοποιούνταν και έτσι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Κατά τις έρευνες των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του 22χρονου στο Παγκράτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κοκαΐνη βάρους -395- γραμμαρίων
  • χασίς βάρους -2- κιλών και -277- γραμμαρίων
  • πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV
  • πιστόλι με -2- γεμιστήρες -8- φυσιγγίων
  • το χρηματικό ποσό των -2.400- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.