ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δολοφονία στη Ρόδο: Οι γονείς του δράστη ζητούν «συγγνώμη» – Η πρώτη δήλωσή τους

Δολοφονία στη Ρόδο: Οι γονείς του δράστη ζητούν «συγγνώμη» – Η πρώτη δήλωσή τους

Συγγνώμη από τους συγγενείς της άτυχης Δώρας, ζητούν οι γονείς του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο. Παράλληλα, επικρίνουν τις δηλώσεις προσώπων από το περιβάλλον τους, όπως του θείου του 40χρονου.

«Με αίσθημα βαθιά οδύνης» οι γονείς του δράστη, μετά το στυγερό έγκλημα αφαίρεσε τη ζωή του, εκφράζουν «συλλυπητήρια στην οικογένεια» της θανούσης, σύμφωνα με τη δήλωσή τους, που μετέφερε ο ΣΚΑΪ.

«Ζητούμε από την οικογένεια της Δώρας και τους οικείους της, ειλικρινή συγγνώμη για την πράξη του γιου μας που καταδικάζουμε απερίφραστα» αναφέρουν.

Ακόμα, αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του «περίφημου θείου» που, όπως αναφέρουν, «λειτούργησε χωρίς να μας ενημερώσει».

Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις του εν λόγω θείου είχαν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς επέρριπτε ευθύνες στο θύμα.

Κάνουν, επίσης, λόγο για «αφιλτράριστες δηλώσεις» και από άλλα συγγενικά τους πρόσωπα που «δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, απλά χρόνο και χώρο για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε» συνεχίζουν και καταλήγοντας αναφέροντας πως συνεχίζουν να αγαπούν το παιδί τους, κρίνοντάς το από τα 40 χρόνια της ζωής του και όχι από αυτή και μόνο την πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.