ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σέρρες: Ιερόσυλος έκλεψε έναν σταυρό από το εσωτερικό εκκλησίας

Σέρρες: Ιερόσυλος έκλεψε έναν σταυρό από το εσωτερικό εκκλησίας

Ένας 39χρονος άνδρας κατάφερε να εισβάλλει σε μια εκκλησία σε περιοχή του δήμου Σιντικής στις Σέρρες και έκλεψε από το γραφείο της έναν επιστήθιο σταυρό, αξίας 200 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου εξιχνίασαν πολύ γρήγορα την κλοπή και προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη σύλληψη του δράστη, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 18 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Όμως, ο κλεμμένος σταυρός δεν βρέθηκε και η έρευνα συνεχίζεται. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Τους «γυάλισαν» τα… γυαλιά και τα έκλεψαν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης τους στην κονσόλα του αυτοκινήτου του στην Πάτρα, «γυάλισαν» σε μια παρέα πέντε νεαρών που διέρρηξαν το όχημα και τα έκλεψαν. Ένας από τους δράστες, που είναι ανήλικος, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και προσήχθη στην Ασφάλεια που αναζητά τους τέσσερις συνεργούς του, καθώς όλοι κατηγορούνται για κλοπή από κοινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.