ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πνιγόμαστε» και δεν παραιτείται κανείς: Νεκρός στην Εύβοια -Έπεσε μπαλκόνι στο Χαλάνδρι -Κάνουν κανό στον Κολωνό (upd)

«Πνιγόμαστε» και δεν παραιτείται κανείς: Νεκρός στην Εύβοια -Έπεσε μπαλκόνι στο Χαλάνδρι -Κάνουν κανό στον Κολωνό (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 11:04) Η χώρα βρίσκεται στο έλεος της, καθώς η κυβέρνηση τόσο καιρό αντί να κάνει αντιπλημμυρικά έργα κουνούσε το δάχτυλο στους ανεμβολίαστους πολίτες και υποστήριζε ότι είμαστε… «πανέτοιμοι» για κάθε φυσικό φαινόμενο.

Έτσι η πρώτη βροχή έφερε καταστροφές, από τις οποίες ήδη μετράμε έναν νεκρό, καθώς ο βοσκός που αγνοούνταν στην Εύβοια βρέθηκε τελικά νεκρός.

Συγκεκριμένα στην περιοχών των Μεσοχωρίου και συγκεκριμένα σε ρέμα στους Στακέους της Νότιας Εύβοιας βρέθηκε νεκρός πριν από λίγο ο 69χρονος κτηνοτρόφος, το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας Μπάλλος.

Δυστυχώς ο άνθρωπος ο οποίος ζήτησε βοήθεια από τις αρχές βρέθηκε νεκρός μακριά από το αυτοκίνητό του το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας που έπληττε και τη νότια Εύβοια.

Η σφοδρότητα των φαινομένων ήταν τόσο μεγάλη που το αυτοκίνητό του έγινε κομμάτια. Η πόρτα κι άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου του 69χρονου κτηνοτρόφου βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο που εκτιμάται πως βρισκόταν όταν τηλεφώνησε στην πυροσβεστική, ενώ κομμάτια εντοπίζονται ακόμη κι ένα χιλιόμετρο μακριά!

Δυστυχώς η κυβέρνηση γι’ ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να κάνει αυτό που είχε θέσει ως προτεραιότητα, να μην θρηνήσουμε δηλαδή ανθρώπινες απώλειες!

Έπεσε μπαλκόνι στο Χαλάνδρι

Το πρωί της Παρασκευής σήμανε «συναγερμός» στις αρχές καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα σε πολυώροφη πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, στην οδό Κούρτεση 27, ενώ το μπαλκόνι που κατέρρευσε ήταν αυτό του 5ου ορόφου, το οποίο κατέληξε στον ακριβώς από κάτω όροφο. Εκτιμάται ότι το μπαλκόνι έπεσε λόγω διάβρωσης.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ωστόσο ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας για να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου.

Έγινε Βενετία η Αθήνα

Την ίδια ώρα κωμικοτραγικές σημειώθηκαν στα Σεπόλια, εκεί που μια γυναίκα βγήκε… με το κανό, καθώς η Αθήνα πλέον θυμίζει Βενετία.

«Έχει καταστραφεί η επιχείρησή μου, έχουν καταστραφεί σπίτια και άλλες επιχειρήσεις εδώ και θέλουμε εδώ και τώρα άμεση λύση», δήλωσε σε δημοσιογράφο κάτοικος του Κολωνού που για την μετακίνησή της λόγω της πλημμύρας χρησιμοποίησε κανό. «Ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, αν έβρεχε μισή ώρα ακόμα θα είχαμε και θύματα», συμπλήρωσε και τόνισε ότι το νερό ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία για την δημιουργία της «λιμνοθάλασσας» είναι έργα σε δρόμο που δεν είχαν ολοκληρωθεί και συνέβαλαν στην συγκέντρωση υδάτων που μπήκαν μέσα σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά στο ότι υπάρχει μόνο ένα φρεάτιο για όμβρια και αυτό είναι φραγμένο. Τα παραπάνω προκαλούν εύλογες απορίες για το πώς προετοιμάστηκε ο Δήμος Αθηναίων για την έλευση της κακοκαιρίας, κάτι για το οποίο διαβεβαίωνε μόλις προ λίγων ημερών ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.