ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέραμα: Όσα κατέθεσε ο υπαστυνόμος που συμμετείχε στην καταδίωξη

Πέραμα: Όσα κατέθεσε ο υπαστυνόμος που συμμετείχε στην καταδίωξη

Στη δημοσιότητα, έρχονται νέες λεπτομέρειες σχετικά με την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα που ως αποτέλεσμα είχε τον θάνατο του 20χρονου Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπαστυνόμος που συμμετείχε στην καταδίωξη στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι «όταν εμβόλισε τα δύο πρώτα δίκυκλα καταλάβαμε ότι ο οδηγός του οχήματος θα έκανε τα πάντα για να διαφύγει ακόμα και να σκοτώσει αστυνομικούς που θα βρίσκονταν στην πορεία του».

Ακόμη συνέχισε λέγοντας πως «τότε από το φόβο μου και την ταραχή μου ότι θα σκότωνε τους συναδέλφους προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή τους και μη έχοντας άλλο τρόπο να σταματήσουμε το όχημα πυροβόλησα σημαδεύοντας τα ελαστικά του αυτοκινήτου προκειμένου να ακινητοποιηθεί».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε ο συνοδηγός από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει στην οδό Ελπίδος προς τα κάτω. Τότε εγώ ευρισκόμενος στην δεξιά μεριά του αυτοκινήτου δηλαδή της μεριάς του συνοδηγού πυροβόλησα ξανά σημαδεύοντας το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσω και να σώσω τη ζωή των συναδέλφων μου καθώς δεν είχε σταματήσει την πορεία του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα όσον αφορά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα επιχειρησιακά λάθη που έγιναν στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή έχει ανατεθεί σε αντιστράτηγο και δεν αφορά μονάχα την εντολή γιατί δεν σταμάτησε η καταδίωξη αλλά γιατί στην καταδίωξη δεν στάλθηκαν και οχήματα ή και γιατί δεν κινητοποιήθηκε και η ΟΠΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.