ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναγερμός στη Χίο: Τέσσερις οι νεκροί μετά από βύθιση λέμβου που μετέφερε παράνομους μετανάστες (upd)

Συναγερμός στη Χίο: Τέσσερις οι νεκροί μετά από βύθιση λέμβου που μετέφερε παράνομους μετανάστες (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:43) Τις σορούς τεσσάρων ατόμων περισυνέλεξε από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νοτιοανατολικά της Χίου το Λιμενικό Σώμα, μετά τη βύθιση λέμβου με αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα, τρία παιδιά και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο της βάρκας που έγινε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Νενήτων Χίου.

Στο σημείο, όπου είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, έχουν διασωθεί έως τώρα 22 άτομα (14 άνδρες, 7 γυναίκες και ένα παιδί), ενώ ένα ακόμη άτομο αγνοείται.

Οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται καθώς στη Λέμβο φέρεται να επέβαινε και άλλος αριθμός παράνομων μεταναστών. Κατά δήλωση των ίδιων, στη λέμβο επέβαιναν 27 άτομα.

Δείτε βίντεο από τη διάσωση:


Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στα ανοιχτά της Χίου, μετά από τη βύθιση λέμβου που μετέφερε παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν διασωθεί συνολικά 20 άτομα, ενώ, κατά πληροφορίες, οι επιβαίνοντες ήταν 27.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος, ένα SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα πλοίο δύναμης NATO, τρία αεροσκάφη και τρία παραπλέοντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοχή, να σημειωθεί, πνέον άνεμοι 5-6 μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.