ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η Καρολάιν επιχείρησε να ανακτήσει υλικό από την κάμερα την ημέρα του φόνου

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η Καρολάιν επιχείρησε να ανακτήσει υλικό από την κάμερα την ημέρα του φόνου

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχεται μια νέα πτυχή της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας της 20χρονης, η Καρολάιν επιχείρησε να ανακτήσει υλικό από την κάμερα ασφαλείας στο σαλόνι την ημέρα της δολοφονίας.

Ειδικότερα, σημειώνεται πως η 20χρονη επιχείρησε δεκάδες φορές να ανακτήσει το υλικό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Παραμένει άγνωστο το τι ήταν αυτό που ήθελε, αλλά δημιουργούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με αυτό.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την κάμερα ασφαλείας από την οποία έβγαλε την κάρτα ο συζυγοκτόνος και την κατέστρεψε.

Φίλος της νεαρής μητέρας, φαίνεται ότι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αναφέροντας πως πράγματι «εκείνη την ημέρα προσπάθησε με το κινητό της να μπει δεκάδες φορές στην κάμερα του σπιτιού και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε δεν τα κατάφερε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;» διερωτήθηκε και εξήγησε πως «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως, χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.