ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Νεκρός 52χρονος άνδρας – Πήρε φωτιά το σπίτι του

Κρήτη: Νεκρός 52χρονος άνδρας – Πήρε φωτιά το σπίτι του

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας μέσα σε σπίτι που είχε πιάσει φωτιά, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σε περιοχή του δήμου Πλατανιά στα Χανιά όταν η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες και αφού έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στον χώρο εντόπισαν τον 52χρονό άνδρα ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Πιθανότατα, ο θάνατός του οφείλεται σε αναθυμιάσεις ωστόσο αυτό θα εξακριβωθεί κατά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, όπως διαπίστωσε η πυροσβεστική η φωτιά είχε ξεκινήσει από την κουζίνα του σπιτιού με τους πυροσβέστες να την σβήνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.