ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγρια καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ κατέληξε στην περίφραξη βενζινάδικου – Ένας τραυματίας

Άγρια καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ κατέληξε στην περίφραξη βενζινάδικου – Ένας τραυματίας

Σκηνές που άνετα θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, λίγο έξω από τη Σίνδο.

Ακολούθησε, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, καταδίωξη προς την περιοχή της Χαλάστρας, με το όχημα να βγαίνει από την πορεία του και να καταλήγει εξωτερικά της περίφραξης πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από άντρες της ομάδας ΟΠΚΕ, ενώ φέρει τραύματα και γι’ αυτό το λόγο μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο εφημερεύον νοσοκομείο. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού, διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.