ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

“Η καταδίωξη σταματά μόνο στη σύλληψη του κακοποιού”

“Η καταδίωξη σταματά μόνο στη σύλληψη του κακοποιού”

Ο Γιώργος Μυστρίδης, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβολήθηκε την Πέμπτη από κακοποιό στο Παγκράτι, τόνισε με ιδιαίτερη σεμνότητα ότι απλά έκανε την δουλειά του, συμπληρώνοντας μάλιστα πως «η καταδίωξη τελειώνει μόνο εάν συλληφθεί ο κακοποιός».

Μιλώντας στην κάμερα του Mega, ο αστυνομικός υποστήριξε πως «έκανα τη δουλειά που με προσέλαβε να κάνω η πολιτεία και δεν είμαι ήρωας», ενώ η μητέρα του μιλώντας στην κάμερα του ALPHA δήλωσε πως ο γιος της είχε «άγιο».

Υπενθυμίζεται, πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο Παγκράτι με έναν οδηγό ταξί ο οποίος είχε πραγματοποιήσει τρεις συνεχόμενες ληστείες σε φαρμακεία στον Νέο Κόσμο, τον Βύρωνα και τον Υμηττό. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στην κοιλιά, καθώς σώθηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.