ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη ο Αλβανός ληστής που δολοφόνησε 44χρονο υπάλληλο ψιλικατζίδικου στη Θεσσαλονίκη

Κρυβόταν στο σπίτι του ο δράστης

Συνελήφθη ο Αλβανός ληστής που δολοφόνησε 44χρονο υπάλληλο ψιλικατζίδικου στη Θεσσαλονίκη

Ένας 27χρονος Αλβανός είναι ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη στο σπίτι του, νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ χθες το βράδυ συνελήφθη και ο συνεργός του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 35χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η ταυτοποίηση και η σύλληψη του δράστη έγινε δυνατή από ένα αποτύπωμα που άφησε μέσα στον χώρο του εγκλήματος.

Αυτή την ώρα, ο άνδρας βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Οι κινήσεις πριν το έγκλημα

Ο δράστης μαζί με τον συνεργό του, πριν σκοτώσει τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, περπατούσαν λίγα λεπτά πριν τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της οδού Τριπτολέμου.

Όταν έφτασαν στη συμβολή με την Γρηγορίου Λαμπράκη ο δράστης έκανε αριστερά και πέρασε στο πεζοδρόμιο οπού βρίσκεται το ψιλικατζίδικο. Εισέβαλε με το όπλο στα χεριά σκοτώνοντας τον 44χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια τρέχοντας διέφυγε ξανά προς την οδό Τριπτόλεμου εκεί οπού είχε κατευθυνθεί και το άτομο που ήταν νωρίτερα μαζί του. Αυτά είναι γνωστά μέχρι στιγμής, βάσει και του βιντεοληπτικού υλικού που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.