ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα ένταση στο Πολυτεχνείο: Αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου και δημοσιογράφοι – Τους έσπασαν κάμερα

Συνεργείο δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές

Νέα ένταση στο Πολυτεχνείο: Αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου και δημοσιογράφοι – Τους έσπασαν κάμερα

Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου, καθώς μετά την επίθεση που δέχθηκαν τόσο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί στο Πολυτεχνείο επιτέθηκαν σε συνεργείο του Mega.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:30, όταν φοιτητές έσπασαν την κάμερα του συνεργείου μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου.

Πριν λίγα λεπτά έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου και οι φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Πολυτεχνείου. Οι φοιτητές πρόκειται να κατευθυνθούν προς την πλατεία Κλαυθμώνος και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, όπου θα παραμείνουν μέχρι να συγκεντρωθεί ο κύριος όγκος της πορείας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Nα υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα υπήρξε ένταση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στο Πολυτεχνείο, ενόψει της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα. Τότε αντέδρασε μερίδα νεαρών.

Η ένταση ξεκίνησε στην είσοδο του Πολυτεχνείου και συνεχίστηκε μέχρι το μνημείο των νεκρών της εξέγερσης.

Μάλιστα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν μπουνιές και σπρωξιές από τους φοιτητές. Στο σημείο επικράτησαν εικόνες χάους, με φωνές, σπρωξίματα και μάχες σώμα με σώμα.

Λόγω της έντασης που επικράτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεν πήγε τελικά στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει στεφάνι.

Πριν από αυτό το σκηνικό αποδέκτες της οργής του κόσμου έγιναν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου και Χάρης Θεοχάρης.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν περίπου στις 8:30 το πρωί στην είσοδο του Πολυτεχνείου ωστόσο ο κόσμος που βρισκόταν εκεί δεν τους επέτρεψε να περάσουν, φωνάζοντας συνθήματα.

Λίγο αργότερα, ο κ. Θεοχάρης και ο κ. Αθανασίου αποχώρησαν, ενώ οι συγκεντρωμένοι πέταξαν και το στεφάνι των Ελλήνων βουλευτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.