ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθησαν σε Έβρο & Ροδόπη τρεις διακινητές παράνομων μεταναστών (φώτο)

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς

Συνελήφθησαν σε Έβρο & Ροδόπη τρεις διακινητές παράνομων μεταναστών  (φώτο)

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, συνέλαβαν χθες και σήμερα σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, τρεις διακινητές εκ των οποίων μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, παράνομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, “παράτυπους” αλλοδαπούς.

Η είσοδος στη χώρα είναι “παράτυπη” αλλά η μεταφορά στην Αθήνα “παράνομη”.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν την δράστιδα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρείς μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν από κοινού παράνομα στην ενδοχώρα 12 συνολικά μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Σημειώνεται ότι ο ένας οδηγός – διακινητής μετά την ακινητοποίηση του οχήματος του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Επισημαίνεται ότι και οι τρεις διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διευκρινίζεται ότι ουδείς εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση αλλοδαπών (διακινούμενων είτε διακινητών) δεν θα απελαθεί από τη χώρα στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την ενσωμάτωση των προσφύγων, στις τοπικές κοινωνίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.