ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπόθεση δολοφονίας 49χρονου στον Εύοσμο: Αλληλοκατηγορούνται μητέρα και κόρη στο δικαστήριο

Τί υποστηρίξαν

Υπόθεση δολοφονίας 49χρονου στον Εύοσμο: Αλληλοκατηγορούνται μητέρα και κόρη στο δικαστήριο

Ξεκίνησε η δίκη για την άγρια δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τον με κατηγορούμενες μητέρα και κόρη.

Επιμένοντας στη συμπληρωματική της απολογία, κατά την οποία ανασκεύασε τους ισχυρισμούς της περί της εμπλοκής της στη δολοφονία του 49χρονου πατέρα της, η 19χρονη κόρη του θύματος υπέδειξε ως δράστιδα του φονικού τη μητέρα της, κατά την έναρξη της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση, που αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2020, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Αλληλοκατηγορούνται μητέρα και κόρη για τη δολοφονία

«Δεν τον σκότωσα εγώ, το έκανε εκείνη. Μου είπε να πω ότι με βίαζε», είπε η 19χρονη κατηγορούμενη, όταν κλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης να τοποθετηθεί επί του κατηγορητηρίου.

Από την άλλη, η συγκατηγορούμενη μητέρα της, 46 ετών, κατά την τοποθέτησή της, αποδέχθηκε την εμπλοκή της στο έγκλημα ως απλή συνεργός, ισχυριζόμενη ότι η θυγατέρα της ήταν εκείνη που επέφερε τις αλλεπάλληλες θανατηφόρες μαχαιριές στον εν διαστάσει σύζυγό της. «Ξύπνησε ταραγμένη, μου είπε δεν αντέχω άλλο, ο πατέρας με βιάζει. Μου είπε “εάν είσαι μάνα, είσαι μαζί μου”. Πριν καταλάβω τι έγινε και σε κατάσταση σοκ, έφυγε από το κρεβάτι όπου κοιμόμασταν μαζί και πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο θανών. Την ακολούθησα από πίσω. Έπιασα τα χέρια του, αυτή ήταν η συμμετοχή μου» σημείωσε η σαρανταεξάχρονη.

Η αποδεικτική διαδικασία ξεκίνησε με την εξέταση των μαρτύρων και πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο γιος του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάνα και κόρη κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού. Στην προανακριτική της απολογία, αλλά και ενώπιον του Ανακριτή, η 19χρονη ανέφερε ότι προέβη στην πράξη της, επειδή την βίαζε ο πατέρας της από την ηλικία των 14 ετών. Αργότερα όμως, σε συμπληρωματική της απολογία, άλλαξε εκ διαμέτρου στάση, αναφέροντας ότι η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της, και πως ουδέποτε η ίδια βιάστηκε ή υπέστη ασελγείς πράξεις και χειρονομίες από το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.