ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου – Ο δράστης είναι άστεγος & το όπλο… ψεύτικο!

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου – Ο δράστης είναι άστεγος & το όπλο… ψεύτικο!

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο ένοπλος ληστής των ΕΛΤΑ Κορωπίου, οποίος μάλιστα ακινητοποίησε επτά υπαλλήλους του υποκαταστήματος, είχε ψεύτικο όπλο και ήταν και άστεγος.

Να υπενθυμιστεί πως ο άνδρας, μπήκε γύρω στις επτά και τέταρτο το πρωί μαζί με τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ στο Κορωπί αφού τους έδεσε με tie wrap, ζήτησε με την απειλή του ψεύτικου όπλου από μια υπάλληλο να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Οι επτά εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος παρακολουθήσαν τις κινήσεις του ληστή, χωρίς να αντιδράσουν από την πρώτη στιγμή. Μια υπάλληλος όμως κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο δράστης που την είχε στήσει έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ από τις τέσσερις και μισή το πρωί, σάστισε και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπάλληλοι του καταστήματος των ΕΛΤΑ που παρέμειναν όμηροι στα χέρια του ληστή για περίπου μισή ώρας, αμέσως μετά την περιπέτεια τους πήγαν στον αστυνομικού τμήμα του Κορωπίου για καταθέσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.