Πάτρα: Υπάλληλος καταστήματος έγδυσε δύο ανήλικες για να κάνει έλεγχο για… κλοπιμαία

Δεν αποκλείεται η οικογένεια της ανήλικης να ασκήσει μήνυση κατά της υπαλλήλου

Πάτρα: Υπάλληλος καταστήματος έγδυσε δύο ανήλικες για να κάνει έλεγχο για… κλοπιμαία

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό σημειώθηκε την παραμονή Χριστουγέννων σε κατάστημα στην Πάτρα όταν δύο κοπέλες 16 ετών θέλησαν να κάνουν κάποια ψώνια. Ωστόσο, δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν και αποφάσισαν να φύγουν.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η μητέρα της μίας 16χρονης όταν πέρασαν τη «μαγνητική πύλη» χτύπησε ο συναγερμός. Υπάλληλος του καταστήματος στην Πάτρα πλησίασε τις κοπέλες και με αυστηρό ύφος ρώτησε «αν έχουν πάρει κάτι από το κατάστημα χωρίς να έχουν πληρώσει».

Οι κοπέλες απάντησαν ότι δεν έχουν κλέψει κάτι και τότε η υπάλληλος τις κάλεσε να την ακολουθήσουν μέχρι τα «αποδυτήρια» του καταστήματος.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα, η υπάλληλος ζήτησε από τις δύο 16χρονες να βγάλουν τα ρούχα τους και τις ανάγκασε να μείνουν με το «μπουστάκι» τους, για να διαπιστώσει αν είχαν κάτι κλεμμένο πάνω τους. Μάλιστα, τις υποχρέωσε να βγάλουν μέχρι και τα παπούτσια, τα οποία και έλεγξε.

Η υπάλληλος τους είπε να ντυθούν και τις οδήγησε και πάλι στην έξοδο, όπου ο συναγερμός ήχησε και πάλι για άγνωστο λόγο. Οι κοπέλες, έφυγαν τρομοκρατημένες από το κατάστημα.

Σημειώνεται πως βάσει της νομοθεσίας η υπάλληλος δεν είχε κανένα δικαίωμα να προβεί σε τέτοια ενέργεια. Θα έπρεπε να κληθεί η Αστυνομία η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για ελέγχους σε τυχόν κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αποκλείεται η οικογένεια της ανήλικης να ασκήσει μήνυση κατά της υπαλλήλου. Τέλος σημειώνεται πως η υπάλληλος υποστηρίζει πως ναι μεν έκανε έλεγχο γιατί ήχησε ο συναγερμός, αρνείται όμως ότι ζήτησε από τις ανήλικες να βγάλουν τα ρούχα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.