ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα για διαρρήξεις – Αφαίρεσαν ακριβά ρολόγια από διαμέρισμα

Τι βρέθηκε στην κατοχή των διαρρηκτών

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα για διαρρήξεις – Αφαίρεσαν ακριβά ρολόγια από διαμέρισμα

Τέσσερα ρολόγια μεγάλης χρηματικής αξίας αφαίρεσαν από διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, τρία άτομα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Οι τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 35, 53 και 29 ετών, διέρρηξαν τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου το διαμέρισμα κι αφαίρεσαν τα τέσσερα ρολόγια, ενώ αποπειράθηκαν, χωρίς επιτυχία, να αποκολλήσουν χρηματοκιβώτιο με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων.

Τι βρέθηκε στην κατοχή των διαρρηκτών

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων που χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης του στόχου τους.

Από την αστυνομική έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες, μαζί με συνεργό τους που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου και αναζητείται, είχαν συστήσει ομάδα με σκοπό την τέλεση κλοπών σε διαμερίσματα, όπου διέμεναν άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και διέθεταν χρηματοκιβώτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.