ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρόμος για 22χρονη στην Κυψέλη: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα

Ο δράστης μετά από λίγο συνελήφθη

Τρόμος για 22χρονη στην Κυψέλη: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα

Τρομακτικά λεπτά βίωσε μια 22χρονη γυναίκα στην περιοχή της Κυψέλης, καθώς δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα στη συμβολή των οδών Καυκάσου και Σκύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κυκλοφορούσε γύρω στις 12:15 της 12ης Δεκεμβρίου.

Ο δράστης την προσέγγισε και αφού την έπιασε με τα χέρια του στην περιοχή των μηρών της και στη συνέχεια στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της και έκανε ανάρμοστη κίνηση με τον κορμό του, στην περιοχή των γλουτών της. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το θύμα κατήγγειλε το συμβάν στην Ασφάλεια Αθηνών και ο δράστης μετά από λίγο συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 22χρονη πήγε στο τμήμα και τον αναγνώρισε. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιτεθεί σε ακόμη τρεις γυναίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.